Dödsbostädning

N

Säkerhet

Vi innehar F-skatt, ansvarsförsäkring, kundsekretess och erbjuder alltid en “Nöjd kund garanti”
N

Trygghet

Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet till rätt pris. Alla våra städtjänster är kvalificerade för RUT-avdrag
N

Service

Vi utgår alltid ifrån kvalitet och omtanke. Vi kan anpassa vår service efter ert behov.

Dödsbostädning

Städning av ett dödsbo eller städning av sterbhus innebär ett ofta både känslosamt jobbigt och tungt arbete att utföra. Det är många saker att tänka på och inte alltid så lätt att veta vart man skall börja eller till vem man skall vända sig för att få hjälp.

S3 Städ och Allservice erbjuder dödsboet en helhetslösning för dödsbostädning i Stockholm som hjälper er igenom processen vilket i praktiken innebär att vi, värderar, köper lösöret, bortforslar saker som skall slängas till återvinningscentralen eller skänker till välgörenhet, till sist så görs en dödsbostädning.

En dödsbostädning liknar en flyttstädning vilket innebär att allt som görs vid en flyttstädning också görs vid en dödsbostädning. Ett axplock av vad som görs är; Dammsugning, dammtorkning, våttorkning, rengöring kök, spis, fläkt, urtorkning av skåp, badrum, badkar, duschutrymme, fönsterputs etc. etc.  Vi tillämpar nöjd kund garanti.

Vi städar alla ytor grundligt, vi tar med all utrustning och städmaterial. Fönsterputs och karmrengöring ingår. Vi har kvalitetsgaranti och ansvarsförsäkring och all personal är utbildad.

Hur går det till att boka dödsbostädning i Stockholm?

Kontakta oss och boka ett kostnadsfritt besök, vid besöket så värderar vi lösöret samt gör en bedömning vad som skall slängas eller skänkas till välgörenhet samt slutstädningens omfattning.

Priset kommer att avgöras av hur mycket som skall bortforslas samt slutstädningen, detta kommer sedan att avräknas mot eventuellt uppköpta saker ur lösöret.

Vi strävar efter att göra vårt arbete enkelt och smidigt för kunden genom att hjälpa till med allt vi kan på ett seriöst och respektfullt sätt.

Vi värnar om miljön genom att minimera miljöpåverkan genom att alltid använda miljögodkända städprodukter och att eventuella återvinningsprodukter hanteras och kastas på rätt plats.

Boka dödsbostädning

Är du intresserad av vår tjänst? Kontakta oss

Kontakta oss

Har du några frågor eller vill du bli kontaktad?

Klicka här