Golvvård

N

Säkerhet

Vi innehar F-skatt, ansvarsförsäkring, kundsekretess och erbjuder alltid en “Nöjd kund garanti”

N

Trygghet

Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet till rätt pris. Alla våra städtjänster är kvalificerade för RUT-avdrag

N

Service

Vi utgår alltid ifrån kvalitet och omtanke. Vi kan anpassa vår service efter ert behov.

Golvvård

Rena, fräscha och blanka golv ger en positiv helhetsintryck av fastigheten och med professionell golvvård blir de också smutsavvisande och lättstädade.

Företagets styrka är vår omfattande kunskap om hur olika golvytor skall underhålas och renoveras. Varje golv behöver sin egen specifik typ av vård och det gäller att ha kunskap om rätt metod, rätt intervall och att använda polish med förstånd.

Något som många inte tänker på är att golv får en förlängd livslängd när man behandlar/håller rent golven på rätt sätt och att detta i sin tur kan bespara företag många oväntade utgifter.

S3 Städ och Allservice erbjuder ett komplett golvvårdsprogram för alla typer av golv. Under många år av erfarenhet av golvvård har vi utvecklat egna metoder inom golvvård som vi är ensamma om i Sverige och de gör att vi kan minska kundens kostnader enormt samt höja kvaliteten och livslängden på golven – allt på ett miljövänligt sätt med 3-10år underhållsgaranti.

Vår golvvårdsteam har både kunnandet och rutiner från tusentals kvadrat av golvvård och är special utbildade med kurser från Svenska Golvrådet och inom våra egenutvecklade metoder och rengöringstekniker.

Varför betala för golvvård varje år när man kan göra det varje 3-10år med vår underhållsgaranti och samtidigt ha ännu bättre kvalité på golven.

Ta hand om ditt golv – välkomna att kontakta oss för offer och konsultation angående golvvård.

OBS – 3-10år underhållsgaranti gäller inte trägolv och mjuka mattor.

Höj kvalitén och sänk kostnaderna!

Traditionell akrylbeläggning har hög glans, men med kort varaktighet! Efter bara några månader blir golven slitna och man är tvungen att behandla den igen år och år, om och om igen… och så ska det kosta kunden en massa pengar varje år.

S3 Städ och Allservice jobbar med egna unika metoder för golvvård och golvskydd, som ger en exceptionellt bra glans med mycket mindre underhåll och en snabb “payback” av investerade pengar. Metoderna är speciellt framtagna till Marmor, Terrazzo, Kalksten, Betong, andra porösa stenar, Vinyl och Linoleum golv.

Vi har en 2-10års underhållsgaranti på utfört golvvård, vilket innebär att man betalar bara en summa var 2-10år beroende på vad man har för sort s golv – och vi garanterar att de skall vara blanka och fina oavsett väder! Räkna själva hur mycket pengar ni sparar med våra metoder eller så kan vi göra det åt er.

Vi utför golvvård inom hela Stockholm, kontakta oss för offert

Boka provstädning

Är du intresserad av att pröva på vår tjänst? Nu kan du boka en provstädning online!

Boka

Har du några frågor eller vill du bli kontaktad?

Klicka här