Fastighetsstädning

N

Säkerhet

Vi innehar F-skatt, ansvarsförsäkring, kundsekretess och erbjuder alltid en “Nöjd kund garanti”

N

Trygghet

Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet till rätt pris. Alla våra städtjänster är kvalificerade för RUT-avdrag

N

Service

Vi utgår alltid ifrån kvalitet och omtanke. Vi kan anpassa vår service efter ert behov.

Fastighetsstädning

S3 Städ och Allservice utför fastighetsstädning åt bostadsrättsföreningar i Stockholm, förvaltare och fastighetsägare.Vi tar hand om fastighetens gemensamma utrymmen. Hissar, trapphus, fläktrum, källarförråd, vindsförråd, soprum och tvättstuga.

Fastighetsstädning i flerbostadshus och kommersiella fastigheter består bland annat av trappstädning i entré trappuppgång och hiss, städningen är komplett med sopning, våttorkning, avtorkning, rengöring och damning. Andra utrymmen som tvättstugor, källare och vindar kan också ingå i trappstädning.

Rena och välstädade gemensamma ytor bidrar till en ökad trivsel och därför är fastighetsstädning en viktig del i varje person och företags vardag.

Vi på S3 Städ och Allservice har lång erfarenhet av professionell fastighetsstädning och vi har flera nöjda bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag bland våra kunder i Stockholm.  Därför är vi för många av våra kunder den perfekta samarbetspartnern för allt som rör fastighetsstädning.

Gemensamma utrymmen behöver hållas efter för att ge ett trivsamt, fräscht och tryggt helhetsintryck för såväl boende som besökare. En del, såsom trapphus, hissar och tvättstugor behöver städas ofta och regelbundet. Andra utrymmen kan behöva städas mer sällan men ändå regelbundet, till exempel fläktrum, soprum, källarförråd, och vindsförråd. Det viktiga är inga utrymmen glöms bort och att fastighetsstädningen utförs omsorgsfullt och fackmannamässigt. S3 Städ och Allservice hjälper er att hålla rent i fastighetens alla utrymmen på ett professionellt sätt. Vi ger alltid garanti på alla tjänster vi utför hos er som kund. Prata med oss så hittar vi en lösning som passar er och er fastighets behov.

S3 Städ och Allservice kan förutom fastighetsstädning hjälpa er med bortforsling, vindsröjning, garagestädning och fönsterputs, dessutom så har vi fördelaktiga priser på hyra av entrémattor

Tjänster som faller inom ramen för fastighetsstädning kan vara följande:

  • Rengöring av entrédörr, räcken och strömbrytare
  • Våtrengöring av golv och trappor med såpa för sten
  • Rengöring av lister
  • Skrapgaller och skrapmattor vid entrén töms på grus
  • Damning av hissutrymme

Specifika arbetsuppgifter för gemensam tvättstuga kan vara:

  • Våttorka golv
  • Brunnar, lister och fönsterkarmar tvättas
  • Torkning av dörrar och handtag
  • Vattenrör och ventilationsrör avtorkas

Källsortering av förpackningar och plastflaskor från tvättmedel, mjukmedel och dylikt.

Boka provstädning

Är du intresserad av att pröva på vår tjänst? Nu kan du boka en provstädning online!

Boka

Har du några frågor eller vill du bli kontaktad?

Klicka här